Συμμετέχουμε μαζικά στην τρίτη πορεία «Ως Δαμέ» στις 27/03

Συμμετέχουμε μαζικά στην τρίτη πορεία «Ως Δαμέ» στις 27/03

Τον προηγούμενο μήνα η Κυπριακή κοινωνία έγινε μάρτυρας μίας πρωτόγνωρης παλλαϊκής αντίδρασης. Άτομα όλων των ηλικιών ξεχύθηκαν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για την διαφθορά, τον αυταρχισμό, την κακή διαχείριση της πανδημίας και την αυθαιρεσία του πολιτικού και εκκλησιαστικού κατεστημένου.

Το Κίνημα Κυπριωτισμού ένωσε από την πρώτη στιγμή τη φωνή του, στήριξε και συμμετείχε και στις δύο πορείες «Ως Δαμέ!» στις 13 και 20 Φλεβάρη 2021. Στις 13 του Φλεβάρη γίναμε μάρτυρες μίας συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης που σκοπό είχε να καταστείλει βίαια τον κόσμο. Μετά την μαζική απάντηση του κόσμου στις 20 του Φλεβάρη, ο αυταρχισμός της κρατικής βίας οπισθοχώρησε και ένα νέο μεγάλο κίνημα Δημοκρατίας γεννήθηκε μέσα από το δρόμο.

Στις 27/03 το κίνημά μας ενώνει ξανά την φωνή του, στηρίζει και συμμετέχει στην τρίτη πορεία «Ως Δαμέ!». Ήρθε η ώρα να πλατύνουμε όλοι μαζί τον δρόμο. Να σταθούμε απέναντι από τις διχοτομικές και ρατσιστικές πολιτικές της κυβέρνησης Αναστασιάδη που δεν χάνει την ευκαιρία να στήνει συρματοπλέγματα και να ποδοπατά την ελπίδα, προκειμένου να εξασφαλίσει τα προνόμια των λίγων.    

Στις 27/03 θα τα πούμε ξανά στο δρόμο.

Διχοτόμηση και διαφθορά πάνε χέρι με χέρι.
Λύση-Ειρήνη-Δημοκρατία. Κράτος κοσμικό και κοσμικά σχολεία.
Κυπριακή συνείδηση – Όχι στην κατήχηση.

Κίνημα Κυπριωτισμού